Kaymakam Tunç: “Cizreli hemşerilerimiz üretilen her türlü hizmetin en iyisine layıktır”

Kaymakam Tunç: “Cizreli hemşerilerimiz üretilen her türlü hizmetin en iyisine layıktır”

         Cizre Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ilçenin su sorununa çözüm üretmek için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 105. Şube Müdürü Yücel Yıldırım ve ilgili müteahhit firma yetkilisi ile görüştü.


         Cizre Belediyesi içme su arıtma tesisinin, su alma yapısı olan keson kuyusundaki drenfleks boru ve bu kuyuya giden yolun üst yapısının onarılması için çalışma başlatıldı.

         Kaymakam Mehmet Tunç, keson kuyusunun içerisindeki çamurun temizlenmesi, su kesintisinin önüne geçilebilecek çalışmaların vatandaş mağduriyeti yaratmayacak saatlerde yapılması yönünde talimat verdi.

         Vatandaşlara deklare edilecek çalışmaların vatandaş memnuniyetini artırmaya daha temiz, daha sağlıklı bir su yönetimi sergilenmek için çalışmaların başlatıldığını ifade eden Tunç; “Vatandaşlarımıza verilecek rahatsızlık bizlere verilmiş addederiz, bu amaçla hem araç, hem personel hem de uygun çalışma saatleri belirlenerek vatandaşımızın mağdur edilmemesi gerektiği DSİ Şube Müdürüne ve ilgili müteahhit firma yetkilisine ve Belediye çalışanlarıma önemle hatırlatılarak toplantı bitirilmiştir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.