Şanlıurfa'da "Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele" semineri düzenledi

Şanlıurfa'da "Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele" semineri düzenledi

ŞANLIURFA (AA) -Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğünce "Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele" semineri düzenlendi.Belediyeden...

ŞANLIURFA (AA) -Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğünce "Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele" semineri düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ahmet Yesevi Kadın Destek ve Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen seminerde dengeli beslenme, sağlıklı yaşam, fiziksel aktivite düzeyini arttırma, günlük yürüyüş ve egzersizlerin alışkanlık haline getirilmesi konularında kadınlara yönelik eğitim verildi.

"Dengeli Beslen Harekete Geç" sloganıyla obeziteye karşı mücadeleye desteklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı toplum sağlıklı gelecek anlayışıyla Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği eğitimlerde kursiyerlere dengeli beslenme, fiziksel aktivite düzeyini artırma, günlük yürüyüşler ve yapılacak egzersizlerin alışkanlık haline getirilmesi konularında bilgi verildi.

Eğitimin ardından obezite ile mücadele aracında uzmanlar tarafından vücut analizi cihazıyla analizler yapılarak kursiyerlere nasıl beslenmeleri gerektiği noktasında önerilerde bulunuldu.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.