Şırnak Petrol Spor Başkanı Besen'den Sert Tepki!

Şırnak petrol spor ile Bitlis Özgüzeldere arasında bal ligi 3'üncü haftasında oynanan maçta Bitlisli taraftar ve yöneticilerin hakeme ve futbolculara saldırması sonucu maç yarıda kaldı.

Başkan Besen:"Bitlis maçı tekrarlanırsa, bundan sonra maçlara çıkmayacağız"

Şırnak petrol spor ile Bitlis Özgüzeldere arasında bal ligi 3'üncü haftasında oynanan maçta Bitlisli taraftar ve yöneticilerin hakeme ve futbolculara saldırması sonucu maç yarıda kaldı.

s1.jpg Taraftarın Taşlı Saldırısı

Şırnak Petrol Spor ile Bitlis Özgüzeldere arasında bal ligi 3'üncü haftasında Bitlis'te oynanan maçta Şırnak petrol 30'uncu dakikada Serkan Gül'ün gölü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Hakemin ilk yarı bitiş düdüğü ile Bitlis Özgüzeldere taraftar ve yöneticileri hakemlere ve Şırnak petrol sporcularına saldırdı. Saldırılarda bir hakemin burnu kırıldı. Diğer hakemlerde darp edildi. Hakemler yaşanan darp olayından sonra maça çıkmadılar. Hakemler hastaneden darp raporu aldı. Kurallar gereği maçın 3-0 Şırnak petrol spora verilmesi gerektiğini belirtiliyor.

s2.jpg Sahaya Atılan Cisimler

Şırnak Petrol Spor Kulüp Başkanı Lokman Besen, bazı siyasi ve bürokratların TFF üzerinde baskı kurduğunu ve maçın 2'inci yarısından itibaren tekrar oynanması için girişimde bulundukları belirtti. Başkan Besen maçın tekrarı halinde bundan sonraki maçlara çıkmayacaklarını belirterek şunları ifade etti; "29/10/2023 Tarihinde Bitlis'te oynanan Bitlis Özgüzeldere Spor ile Şırnak Petrol Spor müsabakasında ilk yarı sonucu Şırnak Petrol sporun 1-0 önde tamamlamasıyla beraber hakemlerin soyunma odalarına gitmesiyle beraber Bitlis Özgüzeldere Sporun yöneticileri ve bir takım taraftarları tarafından hakemler darp edilmiştir. Bunun sonucunda hakemler darp nedeniyle müsabakayı sonlandırmıştır. Aynı zamanda maçın gözlemcisi' de taraftar ve yönetim tarafından darp edilmiştir ve hakemler hastaneden darp raporu almışlardır.
Kurallar gereği maçın 3-0 hükmen Şırnak Petrol Spor lehine verilip ayrıca Bitlis Özgüzeldere sporun 3 puanıda silinmesi gerekmektedir. Ancak aldığımız bilgilere göre Bitlis Özgüzeldere Sporun yöneticileri ve bir takım siyasiler Amatör İşleri Federasyon Başkanıyla görüştüklerini ve maçın 2. Yarıdan itibaren tekrar oynatılacağı yönünde bilgiler almaktayız. Bitlis Özgüzeldere Spor lehine böyle bir karar çıkması durumunda Şırnak Petrol Spor yönetimi olarak istifa edeceğimizi ve bundan sonra Şırnak Petrol Spor olarak hiçbir maça çıkmayacağımızı beyan ediyoruz" dedi.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.