Nail Kadırhan - Kelam

Nail Kadırhan - Kelam

Şırnak’a bu kırmızı hiç yakışmıyor 

Şırnak’a bu kırmızı hiç yakışmıyor 

Sevgili dostlar 11 Mart’tan beri büyün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Korona ile maalesef tanışmış olduk ki hiç istemememize rağmen.
Şırnak merkez ve bazı ilçeleri süreci buraya kadar iyi getirdi diyebilirim. Sizlere bu köşeden haftalarca yazdım, önlemlerle ilgili uyarmaya çalıştım. Ama bugün itibarıyla baktığım duruma hiç gelmemişti Şırnak. Tüm ülkede pik yaptığı süreçte bile Şırnak bu kadar kırmızı olmamıştı. Şırnak’a bu kırmızı hiç yakışmıyor.
Eminim ki bir çoğunuz neler yapılması gerektiğini, nasıl önlem alınması gerektiğini benden iyi biliyor. Fakat bir sorun var neden uygulanmıyor? 
Evet çalışanlar mecbur dedik, fakat çalışmayanlar da boşvermiş demekki maskeyi, mesafeyi. Sevdiklerimizi, eşimizi dostumuzu, çoluğumuzu çocuğumuzu düşünüyorsak özellikle dikkat etmemiz gerekiyor.
Çünkü Korona öyle sinsi ki çocuğundan mı sana, senden mi çocuğuna veya annene babana bulaştığı, bulaşacağı belli olmuyor.
Gelin hep beraber el ele vererek, birbirimizi korumak kollamak için şu bize yakışmayan kırmızıyı en kısa zaman da sarıya ve ardından maviye çevirelim. Bu bizim elimizde ve sizlere inandığım kadar güveniyorum da.
Kırmızıdan arınmış günler dileğiyle...whatsapp-image-2020-10-28-at-20-43-59.jpeg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nail Kadırhan - Kelam Arşivi

Yitik

12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:41