“Şırnak Asfaltit Ocaklarının İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi Projesi” Kapanış Toplantısı Yapıldı

“Şırnak Asfaltit Ocaklarının İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi Projesi” Kapanış Toplantısı Yapıldı

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında “Şırnak Asfaltit Ocaklarının İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi Projesi”nin kapanış toplantısına yapıldı.

         Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Program Otoritesi olduğu, Şırnak Üniversitesi ile Şırnak Ticaret ve Sanayi Odasınca hazırlanan, Dicle Kalkınma Ajansının (DİKA) iştirakçi olarak desteklediği “ Şırnak Asfaltit Ocaklarının İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi Projesi” kapanış toplantısı Şırnak Üniversitesi Senato Salonunda gerçekleşti.

         Vali Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Üniversitesi Senato Salonunda gerçekleştirilen “Şırnak Asfaltit Ocaklarının İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi Projesi” Kapanış Toplantısına başkanlık etti.

         Toplantıya Vali Pehlivan ile birlikte Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcısı Ali Erdoğan, DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

         Vali Pehlivan, Başkan Yarka, Rektör Erkan, DİKA Genel Sekreteri Alanlı ve TSO Başkanı Geliş birer konuşma yaparak projeyle ilgili düşünce ve değerlendirmelerini paylaştı.

         Proje Koordinatörü Evin Gezer’in projenin uygulama süreci hakkında sunum yapmasıyla devam eden toplantı, proje paydaşlarının projenin sağladığı faydalara ilişkin düşüncelerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.