Uzm.Dr. Tahir ÇAĞLAR

Uzm.Dr. Tahir ÇAĞLAR

PAYLAŞMAK NE ÇİRKİN VE NE GÜZEL!!!

PAYLAŞMAK NE ÇİRKİN VE NE GÜZEL!!!

Belki de hiç bu kadar lüzumsuz yere kullanılmamıştır. Ve belki de hiç bu kadar zararlı olmamıştır.

Niye, neden derseniz???

Bildiğiniz ve bildiğimiz; ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’, anlayışı ile vermek, paylaşmak, dağıtmak noktasındaki manayı elbette kast etmiyorum.

Demek istediğim ve toplumsal bir çöküntüye sebep olan MAHREMİYETİ yerle yeksan eden bedenlerini, yapmacık gülüşlerini, yediklerini, bebeklerini, çocuklarını ve ne yazık ki yaşlı dedelerini, ninelerini sosyal medya denen belalı alanda paylaşmaktan ve her türlü kılığa sokmaktan bahsediyorum.

Mide bulandırıcı, insanları insanlığından uzaklaştıran bir vaziyetten bahsediyorum.

Her türlü kılığa girip gösteriş budalası olan deve görünümlü cüce karakterli, dışı süs yapmacık insanlardan ve paylaşmayı her şeyin üstünde, hayatın gayesi ve mutlak hedefi zannedip, yapanlardan bahsediyorum.

Evet paylaşmak güzeldir ama görünmeden göstermeden. Sağ el verirken, sol el bile görmeyecek bir anlayışla ve medyatik değil gerçek anlamda somut bir şekilde ihtiyaç sahibine ulaşarak paylaşmak ve vermek güzeldir.

Çirkin olan sanal alemlerde, gerçek olmayan, özünü, sözünü, kültürünü kaybetmiş, ÖZENTİ HASTALIĞI ile öğrendiği duygudurumları paylaşmak bir hastalık olmuştur vesselam …

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uzm.Dr. Tahir ÇAĞLAR Arşivi

SÖZ

27 Mart 2024 Çarşamba 13:20