Yüksel BAYAR

Yüksel BAYAR

Ultra Cudi

Ultra Cudi

Bu sene gözle görülür bir şekilde Şırnak tarihinin en profesyonel taraftar gurubu ultra cudi taraftarının varlığına tanık oldum. Kendimde yıllarca Şırnak spor takımında futbol oynamama rağmen, bu kadar donanımlı ve fair-play e yakışır bir şekilde örgütlenmiş bir taraftar gurubuna tanık olmamıştım. Bir kaç defa maçlarını izlemeye gittiğim stadyumdaki ambiyansları çok etkileyiciydi.

29kasım 2022 tarihinde oluşturulan ve her geçen sene takımlarına desteklerini büyüten ve üye sayılarını artırmakla beraber, Şırnak futbol tarihinde güzel bir yer edinmeyi başardıklarina inanıyorum. En büyük hedefleri gençleri ve çocukları spora tesvif etmek,gencleri spor sayesinde kötü yollardan uzak tutmak ve Şırnak'taki spor aktivitelerinin sesi olmak , olarak sıralamışlar.

Futbolun büyük bir sektör haline geldiği ülkemizde, Ultra cudi taraftar gurubunun tüm üyeleri kendilerine destek amacıyla hiç bir şekilde nakit para kabul etmeyip, verilecek olan tüm desteklerin forma, atkı vb. gibi, Şehrimizi bölgesel ligde temsil eden futbol takımının simgesini taşıyan materyalleri kabul edip , şehrimizde bulunan herkese hediye ederek maçlara davet ediyorlar. Şu ana kadar 250 adet forma dağıttıklarını, özellikle 4 ile 10 yaş gurubu çocukların öncelikleri olduğunu belirtiyorlar.

Resmi olarak aktif 100 sivil, 80 lise öğrenci üyesi olan Ultra cudi taraftar gurubunun bir diğer üyesi olarak ta kendimi yazıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Yüksel BAYAR Arşivi