Nail Kadırhan - Kelam

Nail Kadırhan - Kelam

Ustalık dönemi gelsin artık…

Ustalık dönemi gelsin artık…

Sevgili okurlar, değerli dostlar; Şırnak’ın makûs talihini, yaşananları size uzun uzadıya yazmama ve anlatmama gerek yok. Kimi az, kimi çok yaşadı fakat herkes yaşadı.
Şırnak ve Şırnaklı bugüne kadar çok şey kaybetti. Yada, Şırnak’a çok şey kaybettirildi desek daha doğru sanırım. 
Önümüzdeki süreçte Şırnakta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimi var. Dinliyorum, duyuyorum, izliyorum ve görüyorum. Korkum o ki memleketi düşünmek yerine, yine sanki memleket kurban edilmeye çalışılıyor. Beyler herşeye de bir siyaseti sokmayın, beri durun. Şırnak TSO ili ve ilçeleri ile yüzbinlerin ekmeği, işi, aşı. Yanlışlar olmadı mı? Eksikler olmadı mı? şimdiye kadar elbette, hemde bazılarının sonucu da acı oldu. Bunları görüp bir daha olmasın demek mi doğrusu? Yada yanlışın üzerine yanlış inşa ederek mi? Bu oda partiler üstü, siyaset üstü bunu görün.
Eski yönetime yada şu anki mevcut yönetime diyeceklerim var elbette. Yıllardan beri olanlara, yönetimlerce yapılanlara bakınca çıraklık, kalfalık dönemi bitti. Usanalık dönemi gelsin artık. Ha bunu biryerlerde çekmesin kimse ve öküz altında buzağı aramasın. Eleştirmek isteyen her şekilde birşeyler bulur sayın Geliş, biraz etrafına bakman ve silkelenmen gerekir kızmaca, sıkılmaca yok. Ha tartışalım istersen de kapım açık.
Öte yandan yeni yönetime talip olan diğer arkadaşlar tek tek isim zikretmeye gerek varmı? bilemedim. Çeşitli renkleri kendilerine sembol seçmiş dostlar. Çıkıp kendi sosyal medyanızda bu iş ekonomi, siyaset değil, falan filan eyvallah ta. Arka bahçe, yada kapı önü öyle görünmüyor. Herkes şapkasını önüne koymalı ve Şırnak’ı düşünmeli.
Yaşı müsait olanlar, siz de oturup el ovuşturmayı ve kıs kıs gülmeyi bırakın bence. 110 yıldır resmi olarak varolan Şırnak siyaset ve menfaat üstüdür. 
Şimdilik bu kadar diyeyim sanırım fazla lafa gerek yok. Devam da eksikleri ve fazlaları size sunacağım zaten merak etmeyin.
Görüşmek dileğiyle

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nail Kadırhan - Kelam Arşivi

Yitik

12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:41